Kauneushoitola kuvake kasvohoito

11. hetki Kauneushoitola Turun keskustassa

Juuri nyt on oikea aika keskittyä omaan hyvinvointiisi. Tervetuloa Turun keskustassa Forumissa sijaitsevan kauneushoitolamme hemmoteltavaksi. Ilahduta itseäsi ihanalla hieronnalla tai ihotyypillesi sopivalla kasvohoidoilla. Tuo ilmeeseesi uutta särmää kulmien muotoilulla ja ripsienvärjäyksellä. Toteutamme sinulle myös upean juhlameikin kauniin kampauksen yhteydessä.

Kauneushoitolamme valikoimassa on ihotautilääkärien arvostama mikroneulaus. Tehokasta mikroneulausta voidaan toteuttaa kasvoille ja kaulalle. Se on ihanteellinen hoitomuoto pintarypyille, arville ja ihon epätasaisuuksille. Rentoutuminen on avain pitkäkestoiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Ajanvaraus

Kasvohoidot

Ihanan rentouttavat ja ihoasi hemmottelevat kasvohoidot juuri sinun ihollesi!

Kasvohoitovalikoimamme on suunniteltu palvelemaan kaikkia asiakkaitamme. Valitsemme ihollesi sopiva kasvohoito syväpuhdistavasta, kosteuttavasta, rauhoittavasta, uudistavasta tai kiinteyttävästä hoidosta. Kasvohoitojen kestot vaihtelevat 30 minuutin pikahoidosta ihanaan kokonaisvaltaiseen 90 minuutin rentoutukseen.

Käsi- ja jalkahoidot

Käsien ja jalkojen ulkonäöllä ja hyvinvoinnilla on väliä. Teemme rentouttavat ja kaunistavat käsihoidot sekä jalkahoidot. Voit valita monipuolisesta käsi- ja jalkahoitovalikoimastamme itsellesi parhaiten sopivan hoidon aina kynsien pikahoidosta rentouttavaan jalkahoitoon, johon sisältyy känsien ja kovettumien poisto sekä hieronta. Hoitojen kestot vaihtelevat 30 minuutista 60 minuuttiin.

Vartalohoidot

Kaipaatko virkistävää tai syvästi rentouttavaa vartalohoitoa? Kosmetologimme hoitaa sinut päästä varpaisiin. Tule aromaattiseen vartalohierontaan tai kuumakivihierontaan. Voit valita oman suosikkihoitosi kasvohoidon ja jalkahieronnan, kasvohoidon ja käsihoidon tai kasvohoidon ja kokovartalohieronnan yhdistävistä hoidoista.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito iho-ongelmille. Mikroneulaus on ihoa voimakkaasti uudistava hoitomuoto, jota käytetään silottamaan ihon juonteita ja ryppyjä. Mikroneulaus sopii erinomaisesti myös akne- ja raskausarpien hoitoon.

Meikkaukset

Haaveiletko ammattilaisen toteuttamasta, omia parhaita puoliasi korostavasta juhlameikistä? Haluatko panostaa ulkonäköösi teatteri-iltaa tai illallista varten? Toteutamme juhlameikkaukset sekä kevyemmät ehostukset korkealaatuisilla meikkituotteilla. Tarjoamme myös meikkiopastusta, jonka avulla löydät täysin uuden tavan korostaa kauneimpia piirteitäsi.

Karvanpoisto

Vartalosokerointi ja vahaus – ei-toivotut karvat pois! Vartalosokerointi on makein tapa poistaa ihokarvoja! Ammattimainen kehon sokerointi on uusi, hellävarainen ihokarvojen poistomenetelmä. Tämä upea karvanpoistotekniikka on lähtöisin muinaisten faaraoiden ja pyramidien Egyptistä. Viimeisten 15 vuoden aikana sokerointitekniikkaa on modernisoitu ja tehty paremmin sopivaksi nykyajan ihmisille. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, myös kuollut ihosolukko.

Ripset ja kulmat

Kulmien ja ripsien kestovärjäys helpottaa kiireistä arkea tai sopii hyvin vaikka aurinkolomalle! Ripsien kestotaivutuksen avulla taas voi heittää hyvästit ripsentaivuttimille. Saat kauniin kaarevat ripset helposti yhdellä hoitokerralla. Ripsien kestotaivutukseksen pysyvyys on kuukaudesta jopa 3 kuukauteen. Ripsien kestotaivutuksen ohessa voit myös helposti värjäyttää ripset ja kulmat.

Kauniit ja luonnolliset ripsien pidennykset tehdään kiinnittämällä omiin ripsiin yksitellen hieman eripituisia synteettisiä ripsikuituja. Ripsien pidennykset näyttävät samalta kuin omat ripsesi, mutta ne voivat olla huomattavasti tuuheammat ja pidemmät. Ripsien pidennysten laittamiseen kuluu noin kaksi tuntia. Kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan 2 – 8 viikkoon, riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta. Ripsien yleinen kasvuaika on keskimäärin 60 – 90 päivää, jonka aikana ripset uudistuvat kokonaan.

Tutustu hinnastoon ja varaa aikasi netistä!

Hinnasto