Kampaamokuvake Turku

Kampaamo 11. hetki
Turun keskustassa

Kaipaatko hyvää hiusten leikkuuta tai luonnollista värjäystä? Haluatko säväyttää voimakkaammalla muodonmuutoksella tai upealla juhlakampauksella? Toteutamme hiushaaveesi parhailla mahdollisilla tuotteilla ja tekniikoilla.  Räätälöimme sinulle hiukset, jolloin arkesi on sujuvaa ja juhlasi kaunis. Varaamme aina aikaa huolelliseen konsultaatioon. Hiuksesi suunnitellaan korostamaan piirteitäsi ja tyyliäsi. Helppohoitoisuus arjessa on avainsana. Meiltä saat laadukkaat ja monipuoliset kampaamopalvelut Turun keskustassa.

Ajanvaraus

Hiusten leikkaus

Hiusten leikkausaika sisältää hiusten pesun, sopivan hoidon ja viimeistelyn. Panostamme huolelliseen suunnitteluun, jotta lopputulos olisi sinulle paras mahdollinen ja selviät leikkausten välisen ajan helpolla kotihoidolla.

Hiusten värjäys

Hiusten värjäyksissä käytämme uusinta väriteknologiaa, mutta hallitsemme myös perinteisemmätkin tekniikat. Kouluttaudumme säännöllisesti kansallisissa ja kansainvälisissä koulutuksissa. Suunnittelemme värjäyksen juuri sinun persoonasi sopivaksi.

Kampaukset

Teemme kauniita kampauksia arkeen ja juhlaviinkin tilaisuuksiin. Fööni- ja nutturakampaukset voivat olla klassisia tai rentoja asusi kanssa kokonaisuutta täydentämään ja tekemään päivästäsi juhlavan.

Hiustenpidennykset

Luonnollinen lopputulos tai täydellinen muodonmuutos. Hiustenpidennyksillä ja tuuhennuksilla on mahdollista toteuttaa luonnollisen näköinen tai dramaattisen pitkä lopputulos. Toteutustapa, tekniikka ja materiaalit valitaan sinulle mahdollisella tavalla. Käytämme pidennyksissä laadukasta Simply Natural Super Remy-laatuluokkaan kuuluvaa hiusta.

Tutustu hinnastoon ja varaa aikasi netistä

Hinnasto