Kauneushoitola
Turun keskustassa

HIERONTA

Kärsitkö päänsärystä? Jumittavatko lihaksesi ja koetko ongelmia palautumisessa? Onko lihaksistosi epäsymmetrinen? Etsitkö keinoa rentoutua kiireisen arjen keskellä? Koulutettu hierojamme pureutuu ongelmiisi tapauskohtaisesti.

Varaa aikasi

 

 

 

Suositusajat hieronnoille ovat esimerkiksi:

1 h alaselkä, niska-hartia, rinta ja pää
1 h jalat ja pakarat
45 min niska-hartia

KLASSINEN HIERONTA

Klassisen hieronnan yhteydessä mahdollisuus saada tarvittaessa myös perinteistä jäsenkorjausta. Kesto valinnan mukaan.

KLASSINEN KASVOHIERONTA

Sisältää kasvojen, kaulan, decolleten ja niskan hieronnan.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Vanhaan intialaiseen hoitomuotoon pohjautuva päähieronta on kokonaisvaltainen hoito stressaantuneelle ja kiireiselle ihmiselle. Se on erityisen rentouttava, ajatuksia selkeyttävä ja mieltä rauhoittava hoito. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut ja mieli sekä ajatukset virkeitä kuin virkistävän levon jäkeen. Intialainen päähieronta on sarja erilaisia hierontaliikkeitä, joilla käsitellään yläselän, käsivarsien, hartioiden, niskan- ja päänalueen aku-pisteitä sekä lihaksia. Hoito suoritetaan istualtaan vaattet päällä ja se kestää 60 min. Hieronnassa ei käytetä oljyjä.

Vaikutukset:
Intialainen päähieronta mm. vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiihdyttää ja elvyttää pään verenkiertoa sekä rentouttaa pitkävaikutteisesti. Käsittely vapauttaa pysähtyneet energiat ja tunnet välittömästi voivasi paremmin. Monet asiakkaat ovat saaneet apua mm. stressiin, migreeniin, päänsärkyyn, levottomuuteen, unettomuuteen, jännittyneisyyteen, keskittymiskykyyn, aineenvaihdunta- ja verenkierto-ongelmiin, korkeaan verenpaineeseen, hiustenkasvuun ja aivotoimintaan.

Hoidon jälkeen:

Muista juoda runsaasti vettä
Vältä alkoholia
Ei mielellään saunomista samana päivänä
Olo on miellyttävä, kevyt ja erittäin rentoutunut.

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronnassa lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Tämä kokovartalohieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, poistaa stressiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa sekä tasapainoittaa hermoston toimintaa. Syvälle painautuva lämpö tehostaa aromaattisen öljyn hyötyjä vaikuttaen syvimpiin kudoksiin asti. Kuumakivihieronnalla saadaan aikaiseksi ainutlaatuisen syvä rentoutuneisuus.

AYURVEDA HIERONTA

Intialaiseen lääketieteeseen perustuva Ayurveda hieronta, eli Abhyangam. Sisältää lämmin ayurvedinen öljy kehotyypin mukaan, vata, pitta tai kapha. Erittäin kokonaisvaltainen ja tasapainottava hieronta, päästä varpaisiin. Abhyangam on myös todella syväpuhdistava ja nestettä poistava, sopii hyvin varsinkin detox hoidon tai paaston aikana tehostamaan puhdistusta. Abhyangam on myös todela tehokas rentouttaja koko kehon hermostolle, hieronnan voimakkuus sovelletaan asiakkaan mukaan.

AROMAATTINEN VARTALOHIERONTA

Vartaloa hierotaan kevyesti aromaattisilla öljyillä.